Att rita bokstäver och ord - väck din skaparglädje och kreativitet

 
 

Jag älskar att hålla Lettering Workshops - kurs i bokstavsillustration! Lettering är något av det bästa jag vet och det är en sån glädje för mig att kunna inspirera och att rita bokstäver och ord tillsammans med andra intresserade bokstavsnördar! De som går en workshop är allt från professionella grafiska designers till hobbyutövande bokstavsfantaster. Men det finns även deltagare som säger att de inte tycker om sin handstil eller att de inte kan rita bokstäver, och det gör mig glad! För har man tagit sig till en workshop så har man intresse och nyfikenhet och det är det viktigaste som behövs för att börja skapa!

Lettering Workshop direkt hem till dig!

Jag har fått åka runt i Sverige och Finland, jag har fått vara i Oslo och Berlin och träffa lettering-nyfikna! Men jag har inte möjlighet att finnas på alla ställen där ni finns som är nyfikna på att lära er mer om lettering. Därför har jag och Johanna från Jokowski filmat och kommer att ge ut Lettering Workshop som videokurs! Det är en lycka för mig att kunna förmedla inspiration och tips via nätet ifall vi inte får möjlighet att workshoppa tillsammans live! Längst ner på sidan kan du anmäla dig till mitt nyhetsbrev för att få uppdateringar och tips om lettering i väntan på lanseringen av videokursen.

Vad är lettering? Hur gör man? Var ska man börja? Vilka pennor använder man? Var hittar man inspiration? Hur ritar man en speciell stil?

Du har även möjlighet att hjälpa mig göra den bästa videokurs jag kan för att guida i ditt skapande. Har du frågor om lettering, vad som helst, hoppas jag du frågar mig via formuläret nedanför, så att jag kan ta med det i videokursen! Jag kan även ge svar på dina frågor med tips i nyhetsbrevet eller på min Instagram och Facebook innan lanseringen av videokursen. (Ditt namn eller din mailadress kommer inte att nämnas om jag svarar offentligt. Vill du ha ett personligt svar önskar jag att du nämner det i och med din fråga!)

 

Fråga Sofie om lettering!

Name *
Name

På min Instagram @fialottajanssondesign postar jag regelbundet bilder och videos med tips, processer och färdiga arbeten.